Hava Durumu

Samet Aybaba: Galibiyet sürekli olsun

Tecrübeli teknik adam Sivasspor maçını kazanarak moral depoladıklarını söyledi. Samet Aybaba, Ankaragücü ile oynayacakları maçın iki takım için de zor geçeceğini belirterek, "Bu maçı da kazanarak bunu süreklilik haline getirmek istiyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: Galibiyet sürekli olsun

ÇIKIŞ YAKALADILAR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Ankaragücü maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayla ilgili görüşlerini paylaştı. Deneyimli teknik adam, "Sivasspor maçının ardından moral ve motivasyonumuz arttı. Güzel bir galibiyetti, özellikle son dakikalarda olması daha da bir keyif verdi bizlere." diye konuştu. Rakipleri Ankaragücü'nün yeni bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Aybaba, "Ankaragücü yeniden kuruldu diyebiliriz, 9 yeni oyuncu ile oynuyorlar hatta bu hafta belki 10 tane yeni oyuncu ile oynayacaklar. İyi bir çıkıştalar. Bizim için de çok önemli, onlar için de." dedi.

KEYİFLİ MAÇ OLUR

Alt sıralarda büyük bir çekişmenin yaşandığına vurgu yapan Samet Aybaba, "Ligin altında 8-9 takım birbiriyle mücadele ediyor. Bu yüzden biz bir maçın üzerine bu maçı da kazanarak bunu süreklilik haline getirmek istiyoruz. Oyuncularımız da aynı şeyi düşünüyor ama önemli olan bunu sahaya yansıtmak. Bir de çok duygusal bir maç hem rakip için, hem bizim için. Kaza geçiren evlatlarımız var orada. O yüzden maç saati de değişti. İnşallah güzel, keyifli bir maç olur. Bizim de puana şiddetle ihtiyacımız var, onların da var. İnşallah kazanan taraf biz oluruz." ifadelerini kullandı.

İNANILMAZ MUTLU OLDUM

Sivasspor maçında yaşadığı duygu patlamasının nedenine de açıklık getiren Samet Aybaba, "O aslında maçın bir şeyi değil, bugüne kadar olan kaçırdığımız puanların, hakem hatalarının bize verdiği zararların, hepsinin bir birikimiydi. O anda herhalde 'olmayacak bu, biz bu dakikada gol yiyorsak, herhalde bu olmayacak' duygusuydu. İnanılmaz mutlu oldum. Böyle şeyler oluyor. Duygu olmasa başarı da olmaz, mutluluk da olmaz, keyif de olmaz. Oyuncularımız da aynı duyguları yaşadı. İnşallah bu maçı da kazanır aynı duyguları yaşarız." diye konuştu.

Her maçımız önemli

Ligde üst üste iki maç kazanmaları gerektiğini söyleyen Samet Aybaba, "Biz iyi bir takımız. Bazı mevkilerde eksiğiz ama iyi bir takımız. Oyuncularımız elinden gelen her şeyi yapıyor. 27-32 puan bandında 8 takım var. İki maç galip gelen ve bunu süreklilik haline getiren bir anda kendisini 6'ncı 7'nci sırada bulur. Her maç bizim için önemli rakipler için de önemli. İnşallah biz bunu sahaya yansıtır, iyi bir galibiyet alırız diye düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.