Hava Durumu

Şampiyon başkan İbrahim Yazıcı anılıyor 

Türk futbolunda ‘dik duruşun’ simgesi, Bursaspor’un şampiyon başkanı İbrahim Yazıcı aramızdan ayrılışının 11’inci yıldönümünde bugün Emir Sultan Mezarlığı’ndaki kabri başında bir kez daha anılacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 00:02
Kaynak: Haber Merkezi
Şampiyon başkan İbrahim Yazıcı anılıyor 

Bursaspor’un 16 Mayıs 2010’da kazandığı Süper Lig şampiyonluğunun en büyük mimarı, eski başkan İbrahim Yazıcı’nın bugün aramızdan ayrılışının 11’inci yıl dönümü. Bursaspor’da yeri doldurulmayan büyük bir miras ve iz bırakan merhum İbrahim Yazıcı bugün Emir Sultan’daki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından bir kez daha anılacak.

7 Mayıs 2013’te 65 yaşında yaşamını yitiren İbrahim Yazıcı’nın geçen süre içerisinde eksikliği her geçen gün daha fazla hissediliyor.İbrahim Yazıcı’nın aramızdan ayrılışının ardından Bursaspor büyük bir çöküşün içine girdi. Ekonomik açıdan iflas eden Yeşil Beyzalı kulüp bir türlü finansal açıdan düzlüğe çıkamadı. Sportif bakımdan da bataklığa sürüklenen Bursaspor Süper Lig’den düştükten sonra hemen her sezon daha fazla kan kaybetti. Geçmişin şampiyon apoletli takımı önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek. Bursa Hakimiyet, Türk Futbolu’nun ‘Tarih Yazıcı’ başkanı olarak kabul edilen, ‘Dik Duruş’un simgesi İbrahim Yazıcı’ya bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Bursaspor camiasına başsağlığı diler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.