Hava Durumu

''Sen golü at hakem saymasın''

Samet Aybaba hafta sonu oynayacakları Malatyaspor maçını kazanmak istediklerini söylerken, Göztepe karşısında galibi-yeti kaçırdıklarını dile getirdi. Müsait pozisyonu değerlendiremeyen Saivet'le ilgili konuşan Aybaba, "Pozisyonu ofsayt sanmış. Sen at kardeşim hakem golü saymasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Sen golü at hakem saymasın''

Haber ITolga ÖZTAŞI

KAZANIRSAK İYİ OLUR

Malatyaspor ile ilk yarının son maçını oynayacak Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba dün medya mensuplarıyla sohbet etti. Sohbet sırasında açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam hafta sonu oynanacak maçı kazanmak istediklerini söyledi. Aybaba, "Malatyaspor'u yenmek istiyoruz. Galip gelirsek çok iyi olur" dedi. Takımın çalışma temposundan memnun olduğunu belirten Aybaba Göztepe maçında kaçırdıkları galibiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını da dile getirdi.

OFSAYTSA İPTAL EDİLİR

Henri Saivet'in kaçındığı pozisyonla ilgili konuşan Aybaba, "Saivet pozisyonu ofsayt sanmış. Sen at kardeşim hakem golü saymasın. Zaten VAR'da izliyorlar. Ofsaytsa iptal edilir." ifadelerini kullandı. Elde ettikleri beraberliklerden dolayı en az 8 puan kaybettiklerini kaydeden Samet Aybaba, ikinci yarıda bu kayıpları telafi etmeye çalışacaklarını bildirdi. Jires Kembo konusuna da değinen Samet Aybaba, "İdmanlara katılmıyor. Çıkmayınca da oynamıyor. Bize karşı en ufak saygısızlığı olmadı. Zaten olsa şimdiye kadar durmazdı. O konu bizden çıktı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.