Hava Durumu

Şenol Güneş oyuncularını bu sözlerle motive etti

Deneyimli çalıştırıcının soyunma odasında yaptığı konuşma oyuncuları yeniden ayağa kaldırdı. Güneş futbolcularına, Galatasaray’la oynanılacak kupa maçı öncesi, Fenerbahçe maçını hatırlatarak, “Kadıköy’de nasıl kazandıysanız, Galatasaray’ı da öyle yeneceksiniz. Tarih yazmak sizin elinizde” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2015 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş oyuncularını bu sözlerle motive etti
Bursaspor’da Konyaspor karşısında alınan beraberlik ve Süper Lig’de kaçan Avrupa treninin moral bozukluğu yaşanıyor. Yeşil Beyazlı futbolcularda karşılaşmanın ardından bütün bir sezonun emeğinin karşılığını alamamanın üzüntüsü hakimken onları ayağa kaldıracak hamle teknik direktör Şenol Güneş’ten geldi. Bugüne kadar birçok zafer yaşamış deneyimli teknik adam morali bozulan ve büyük hayal kırıklığı yaşayan futbolcularından bu maçı unutmalarını ve tüm konsantrasyonlarını çarşamba günü Galatasaray’la oynanacak kupa finaline çevirmelerini istedi. 

BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRİN

Şenol Güneş’in oyuncularını motive etmek için soyunma odasında yaptığı konuşmada “henüz her şey bitmedi. Son şansınız var.  Kadıköy’de nasıl kazandıysanız, Galatasaray’ı da öyle yeneceksiniz. Tarih yazmak sizin elinizde. Çıkın ve en iyi futbolunuzu oynayın. 30 yıl sonra da hatırlanmak istiyorsanız o maçı kazanın. Bursaspor kaç yıl önce bu kupayı kazandı biliyor musunuz? Ama o kupayı havaya kaldıran oyuncular hala kahramanlar. Çünkü tarih şampiyonları unutmaz. Şimdi aynı fırsat sizin de ayağınıza geldi. Bunu iyi değerlendirin” sözlerini kullandığı ifade edildi. (Süha GÜRSOY)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.