Hava Durumu

Timsah'ın son kararı Ozegovic!

Adis Jahovic’ten istediği yanıtı alamayan Bursaspor rotayı Ognjen Ozegovic’e çevirdi. Yeşil Beyazlılar Bosna Hersek asıllı Sırp futbolcu ile transferin son detaylarını görüşmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2022 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2022 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın son kararı Ozegovic!

Haber: Tolga ÖZTAŞ

Ligin ilk yarısında forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Bursaspor ara transfer döneminde takımın santrfor mevkiine yapılacak takviyede son kararını verdi.

JAHOVIC KABUL ETMEDİ

Menajerliğini Pertev Öngüner’in yaptığı Adis Jahovic’ten Göztepe’den ayrılmak istememesi sebebiyle olumsuz yanıt alan Yeşil Beyazlılar Ognjen Ozegovic’i Bursa’ya getiriyor.

Temaslarını sıklaştıran Yeşil Beyazlılar Bosna Hersek asıllı Sırp oyuncuyla son detayları ele almak üzere görüşmelerini sürdürüyor.

Aksi bir durum çıkmadığı takdirde Ognjen Ozegovic sezon sonuna kadar Bursaspor formasını giyecek.   

13 MAÇTA 5 GOL ATTI

Bursaspor’un Ozegovic’in transferi için kadrodaki 8 yabancıdan birinin sözleşmesin feshetmesi gerekiyor. Bu konuda teknik direktör Tamer Tuna’nın düşünmediği oyuncular ve menajerleriyle fesih şartlarında son aşamaya gelindiği ifade edildi. Bursaspor’la anlaşması an meselesi olan Ozegovic bu sezon 13 maçta 5 gol attı. Kulüp kariyerinde 225 maça çıkan golcü futbolcu 78 kez fileleri havalandırdı. Ozegovic kariyerinde bir kez Sırbistan Milli Takımı forması giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.