Hava Durumu

Timsah'ın yıldız futbolcusundan çarpıcı sözler

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener Özbayraklı, geçen sezonun kendilerine ders olduğunu ifade ederek, gelecek yıl yapılan hataların tekrarlanmayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın yıldız futbolcusundan çarpıcı sözler

Bursaspor'un yetenekli futbolcusu Şener Özbayraklı, geçen sezonu değerlendirerek çok hata yaptıklarını söyledi. Özbayraklı, “Taraftarlarımız, yönetim, futbolcular iyi sezon geçiremedik. Çok hatamız oldu. Bu sene bize ders oldu. Gelecek yıl inşallah istediğimiz şekilde lige başlayıp, istediğimiz sonuçları alırız” açıklamasını yaptı.

YALNIZ BIRAKMASINLAR

Bu sezon taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Şener, “Bu sene onlardan çok yoksun kaldık. Bu bizi etkiliyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizi yalnız bırakmasınlar” ifadelerini kullandı. Başarılı futbolcu, bütün kötü olayların geçen sezon başlarına geldiğini ve teknik direktör değişikliklerinin futbolcuları etkilediğini sözlerine ekledi.

Hakemler etkiledi

Hakem hataları ile ilgili de konuşan Özbayraklı, “Bizden başka takımların da canı yandı. Ama bizim maçlarda çok hatalar oldu. Bu bizi çok etkiledi. İnşallah bir daha bu şekilde olmaz. Biz emek veriyoruz ve bunun karşılığını almak istiyoruz” dedi.  açıklamasında bulundu.

Yerim sağbek

Orijinal yerinin sağ bek olduğunu ifade eden Şener Özbayraklı, “Hocamız beni başka bir pozisyonda görevlendiriyorsa elimden geleni yapıyorum. Bursaspor forması altında nerede görev verirlerse oynayıp, elimden geleni yaparım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.