Hava Durumu

Timsah kara saplandı!

Bursaspor’un dün akşam Eyüpspor’la oynadığı maç kar yağışı nedeniyle bugüne ertelendi. Yeşil Beyazlılar’ın 12’inci dakikada ertelenen maçı bugün kaldığı yerden saat 19.00’da devam edecek. Maç ertelenmeden önce Bursaspor rakibi karşısında 1-0 yenik duruma düştü.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah kara saplandı!

Spor Toto 1. Lig’de haftanın kapanış maçında Bursaspor kar engeline takıldı.

BİR SAAT ÖNCE ŞİDDETLENDİ

Yeşil Beyazlılar, Eyüpspor’la deplasmanda karşılaşırken, kar yağışı maçtan 1 saat önce şiddetini arttırdı. Karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu yoğun yağışa rağmen müsabakayı başlatırken, Eyüpspor 2’nci dakikada Pa Dibba’nın attığı golle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Bu golden 3 dakikadan sonra Hakem Direnç Tonusluoğlu çizgilerin kar örtüsü altında kalması sebebiyle maçı durdurdu. Müsabaka çizgilerin yeniden çizilmesinin ardından bir kez daha başladı.

KALDIĞI YERDEN DEVAM KEDECEK

Ancak 12’inci dakikada maç bir kez daha durdu. Önce iki takımın teknik direktörü sonra da iki takımın kalecileriyle görüşen Direnç Tonusluoğlu oyuncuların soyunma odasına gitmesini söyledi.  bu sırada zeminde biriken kart örtüsünü kaldırmak için sahaya traktörler girdi. Hakem heyeti daha sonra yeniden saha zeminiyle ilgili yaptığı kontrolün ardından maçın ertelenmesine karar verdi. Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın bugün kaldığı dakikadan itibaren yine aynı saatte yine Eyüp Stadı’nda oynanacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.