Hava Durumu

Timsah'ta Makedonya seferi tamamlandı

Futbol direktörü Mustafa Er, yöneticiler Osman Dinsever ve Hasan Parlakay iki gün süren Makedonya çalışmalarını tamamladı. Transferle ilgili hazırlanan rapor bugün Başkan Ali Ay'a sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta Makedonya  seferi tamamlandı

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

RAPOR ALİ AY'A VERİLECEK
İlk kez Bursa Hakimiyet'in ortaya çıkardığı Bursaspor'un Makedonya seferiyle ilgili çalışmalar sona erdi. Makedonya'daki temaslarını tamamlayan yönetim kurulu üyesi Osman Dinsever, futbol direktörü Mustafa Er ve yedek yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay dün gece Bursa'ya döndü. Daha önce belirlenen oyuncularla ilgili kulüpleriyle görüşen 3 kişilik heyet hazırladıkları raporu başkan Ali Ay'a sunacak.

HEDEF OYUNCU RRON BROJA
Bursaspor heyetinin öncelikle üzerinde durduğu oyuncu konumundaki Rron Broja'nın transferi bitirilmeye çalışılırken, 22 yaşındaki kramponun dışında birkaç genç yıldız adayı hakkında da bilgi toplandığı belirtildi. Hazırlanan rapor bugün Başkan Ali Ay'a sunulacak ve transfer hakkındaki son karar verilecek. Ali Ay'ın özellikle düşük maliyetli oyuncular üzerinde durulmasını heyete bildirdiği ifade edildi.

Bursaspor Makedonya'da 18 yaşındaki önlibero Jani Atanasov'un da transferini bitirmek için mesai harcadı. Bonservisi 600 bin Euro olan Atanasov, Akademi Pandev takımında forma giyiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.