Hava Durumu

Timsah'ta pozitif hava umutlandırdı

Bursaspor’da takımda olduğu gibi yönetimde de kalan 4 maç öncesi büyük bir heyecan yaşanıyor. Takımın ligde kalması için adeta seferberlik ilan edilirken, özellikle Denizlispor karşısında ortaya konulan iyi futbol ve oluşan pozitif hava yönetimi fazlasıyla umutlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta pozitif hava umutlandırdı

TEK DÜŞÜNCE 3 PUAN

Lig’de kalma ümitlerini her hafta güncelleyen ve hem kendisi hem de rakiplerinin aldığı sonuçlarla yeni yol haritasını belirleyen Bursaspor’da Manisa FK maçından da galibiyet bekleniyor. Yeşil Beyazlılılar bu sezon sadece ligin ilk yarısında 3 maç üst üste kazanabildi

Denizlispor karşısında sergilenen iyi futbol Manisa FK maçı öncesi Bursaspor yönetimini umutlandırdı. Başkan Ömer Furkan Banaz sezon başından bu yana en iyi mücadeleyi geçen hafta sonu ortaya koyan takımın kalan maçlar için camiaya umut aşıladığı fikrinde. 

SON MAÇ ÖRNEK OLDU

Bursaspor’un ligde kalacağına yürekten inanan Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki yönetim, Mustafa Er idaresindeki takımın aynı ciddiyetle kalan maçları oynaması halinde sezon sonunda kötü bir durumun ortaya çıkmayacağını düşünüyor. Bu doğrultuda yönetimde Manisa FK maçı başta olmak üzere her karşılaşma final havasına büründü. Banaz ve ekip arkadaşları oyuncularla yaptıkları görüşmede strese girmeden tüm maçları kazanmalarını istedi. Takımdaki pozitif hava ve sergilenen iyi futbol yönetimin en büyük güvencesi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.