Hava Durumu

Timsah'tan Tahkim çıkışı

Bursaspor, şike yargılaması konusunda, Tahkim Kurulu'na 'Kulüplerin ceza almamasına yönelik karar genel hukuk prensiplerine aykırı" diyerek itirazda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2012 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2012 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'tan Tahkim çıkışı
Barış YALIM

PFDK'nın 6 mayıs günü şike yargılaması konusunda verdiği kararlara Bursaspor ve Trabzonspor itiraz etti. 3 Temmuz'dan bu yana konuyla ilgili TFF'ye sık sık itiraz dilekçeleri gönderen Galatasaray ise resmi bir başvuru yapmadı. Konu ile ilgili konuşan Bursaspor'un Hukuk İşlerinden Sorumlu yöneticisi Öztürk Yazıcı; "Tahkim Kurulu'na itirazda bulunduk. Kulüplerin ceza almamasına yönelik kararın genel hukuk prensiplerine aykırı olduğunu bildirdik ve 10 sayfalık itirazımızı yaptık" dedi.

HAKKIMIZI ARIYORUZ
Hak arama konusunda Bursaspor olarak sonuna kadar gittiklerini belirten Öztürk Yazıcı; "UEFA'nın kararlara itirazı durumunda TFF 'Kulüplerimizden itiraz gelmedi' diyemeyecek. Bursaspor olarak hakkımızı sonuna kadar arama yolunda gerekeni yaptık" açıklamasında bulundu. Yazıcı, kararın Tahkim Kurulu tarafından en kısa zamanda verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.