Hava Durumu

Türkiye'de ama idmana çıkmıyor

Kendisine ulaşılamayan Senegalli futbolcunun Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edildi. Cumartesi gününden itibaren çalışmalara katılması gereken fakat Özlüce Tesisleri'ne gelmeyen Diafra Sakho için noter tespiti yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 07:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'de ama idmana çıkmıyor

Milli maç nedeniyle Süper Lig'e ve-rilen arayı Side kampını iptal ederek Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla geçiren Bursaspor'da beklenmedik bir olay meydana geldi. Galatasaray maçı sonrası kendisine 23 Mart Cumartesi gününe kadar izin verilen Diafra Sakho belirlenen tarihte tesislere gelmedi. Senegalli futbolcunun Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilirken, Sakho'ya telefon ve mesaj yoluyla ulaşma çabaları da sonuçsuz kaldı.

Bu beklenmedik gelişme sonrasında teknik heyetin yönetimle yaptığı görüşme neticesinde Senegalli futbolcunun antrenmanlara katılmadığı noter kanalıyla tespit edildi. Yönetimin teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda ceza konusunda nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazana-cak. Bu sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Diafra Sakho Galatasaray maçında 183 gün sonra gol atmasına karşın sevinmeyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.