Hava Durumu

Uçur bizi timsah

Bursaspor galibiyet serisine son halkayı Fenerbahçe'yi yenerek eklemek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçur bizi timsah

Tolga ÖZTAŞ

Süper Lig'de son 7 maçında yenilgi yüzü görmeyen iki takım Bursaspor ile Fenerbahçe bu akşam Timsah Arena'da kozlarını paylaşacak.Paul Le Guen'in öğrencilerinin tek hedefi Sarı Lacivertliler karşısında 3 puan olacak. Dev müsabaka saat 20'de başlayacak ve Bains Sports1'den yayınlanacak.
EN HEYECANLI MAÇ OLACAK

Beklenen gün geldi çattı. Nefeslerin tutulacağı maç bu akşam oynanacak. Bursaspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.
Son haftalarda sergilediği performansla üst sıralara doğru tırmanışa geçen ve 7 maçtır kaybetmeyen Bursaspor kendisi gibi 7 maçında da yenilgi ylüzü görmeyen Fenerbahçe'nin serisine son vermeyi amaçlıyor. Ligin belki de şu ana kadar en heyecanlı mücadelesine sahne olacak dev karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.
Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Serkan Tokat olacak. Türkiye'nin ekran başına kilitleneceği mücadele Bein Sports 1'den yayınlanacak.

SIKINTI ÇIKARACAK GÜÇTE

Tüm hesapların galibiyet üzerine kurulduğu Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen en büyük güvencelerinin taraftarları olduğunu açıkladı. Fransız teknik adam Fenerbahçe'nin formda bir ekip olduğunun altını çizerken oyuncularına güvendiğini ve kendilerinin de rakiplerine 'Sıkıntı çıkaracak güçte' olduğuna vurgu yaptı. Bursaspor'da takımın kilit isimleri Pablo Batalla, Harun Tekin ve William Ekong sakatlıklarını atlattı ve maçta oynayabilecek duruma geldi.
Yeşil Beyazlılar'daki dikkat çeken en önemli eksik Mikel Agu. Fenerbahçe'de ise sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici ile Jose Fernandao Bursaspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.