Hava Durumu

Uludağ İçecek'ten Bursaspor'a büyük destek!

Bursa'nın köklü içecek firması Uludağ AŞ ile Bursaspor Basketbol takımı arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Buna göre Yeşil Beyazlı Basketbol takımı Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor ismiyle mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ İçecek'ten Bursaspor'a büyük destek!

FUTBOLDAN SONRA BASKETBOL

Uludağ İçecek firmasından Bursaspor'a bir büyük destek daha geldi. Yıllardır Bursaspor Futbol A Takımına gerek forma göğüs gerekse forma sırt reklamı veren Bursa'nın köklü içecek firması Uludağ İçecek bu kez Yeşil Beyazlı kulübün basketbol takımına sponsor oldu. Bursaspor Basketbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin ile Bursaspor Eski Başkanı Levent Kızıl, Uludağ İçecek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ve Uludağ İçek AŞ CEO'su Mete Öz arasında tarihi bir anlaşma imzalandı.

İMZAYI LEVENT KIZIL DUYURDU

Buna göre Bursaspor Basketbol Takımı bu sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor ismiyle mücadele edecek. Yeşil Beyazlı basketbolcular üzerlerinde Uludağ İçeçek AŞ'nin markası Frutti Extra göğüs reklamı bulunan formalarla mücadele edecek. Yapılan anlaşmayı Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl duyurdu. Levent Kızıl, Ömer Kızıl, Sezer Sezgin ve Mete Öz'ün yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından 'Frutti Extra Bursa Basket hayırlı olsun' sözleriyle paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.