Hava Durumu

Yıldırım hedeflediği yerde

Bursaspor, kadrosuna kattığı 25 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu, “Hedeflediğim yerdeyim” ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2012 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2012 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım hedeflediği yerde

Barış YALIM

 

Yeşil Beyazlılar, Samsunspor’un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Başarılı futbolcu dün sabah saatlerinde Bursa’ya geldi ve Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Murat Yıldırım ardından Özlüce Tesisleri’ne giderek kendisini 3 yıllığına Yeşil Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Murat, yorgun olduğu gerekçesiyle akşam antrenmanına katılamadı. Murat Yıldırım Yeşil Beyazlı forma altında ilk demecinde ise iddialı açıklamalarda bulundu.


HEDEFLEDİĞİM YERDEYİM
Genç krampon Özlüce Tesisleri’ni gördükten sonra Bursaspor’un büyüklüğünü bir kez daha anladığını belirterek, “Gerçekten büyük bir kulübe geldim. Buradaki şartlar her futbolcuya nasip olmaz. Bursaspor hedefleri olan bir takım. Benim de hedeflerim var. Hem Türkiye’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde takımın başarılı olması için çalışacağım. Türkiye’nin en büyük taraftarlarından birine sahibiz. Onların desteğiyle yeni takımımda başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

 

Murat’ın yapamadığı bir şey yok
Bursaspor’un yeni transferi Murat Yıldırım’ın eski hocası Mesut Bakkal, başarılı futbolcu ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Murat’ın çok çalışkan ve istikrarlı bir futbolcu olduğunu belirten Bakkal, “Bursaspor önemli bir transfer yaptı. Murat, Samsunspor’dayken benim kaptanımdı. Çok profesyonel, kendine bakan, her antrenmana çıkan, her oyunu oynayan, elinden geleni yapan, dişe diş mücadelesini veren, dikine oynayabilen önemli bir yetenek. Belki süper kaliteli bir oyuncu değil ama 10 üstünden bir not vermek gerekirse 8 veririm. Yeşil Beyazlı takıma faydalı olacağına inanıyorum. Herkese hayırlı olsun” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.