Hava Durumu

Çevrimiçi iş toplantısına motosiklet sürerken trafikte katıldı!

Hindistan'un Bangalore bölgesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının yoğun trafikte motosiklet sürerken çevrimiçi bir iş toplantısına katıldı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 13:50
Kaynak: MyNet
Çevrimiçi iş toplantısına motosiklet sürerken trafikte katıldı!

Sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) paylaşılan görüntülerde yoğun trafikte motosiklet sürerken bir iş toplantısına katılan kadının halleri yer aldı. Kask takan ve telefonunu ön aynanın koluna bağlayan kadının görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları kadını trafik kurallarını ihlal ettiği için eleştirirken bazıları ise işkolik olduğu için onu anlayabildiklerini söyledi.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu asla normalleştirilmemesi gereken bir durum" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Patronum benden '5 dakikalık hızlı arama' isteseydi muhtemelen ben de aynısını yapardım. Bunu çok yapıyorlar" yorumunda bulundu.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.