Hava Durumu

Karabağ'da savaşan PKK'lılar için cenaze töreni düzenlendi

30 yıllık Ermenistan işgalini 44 günlük bir harekatla sonlandıran Azerbaycan, Dağlık Karabağ'da büyük bir zafer kazandı. Azerbaycan ordusu Ermenistan askerlerinin yanı sıra aylık 1000 dolar ve Ermenistan vatandaşlığı sözü ile Ermenistan için savaşan PKK'lılara karşı da savaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karabağ'da savaşan PKK'lılar için cenaze töreni düzenlendi

Savaşın ve bölgede devam eden ufak çatışmaların sona ermesi sonrasında, Azerbaycan'a karşı Suriye'den gelerek Ermenistan'ın yanında savaşan PKK'lılar için dün Halep'te cenaze töreni düzenlendi.

AYİN DÜZENLENDİ

Dağlık Karabağ'da Ermenistan ordusunda savaşan 30 PKK'lın cesedi Suriye'de Halep'e getirilerek gömüldü. Cenaze töreninde PKK'lılar için ayin düzenlendi.

1000 DOLAR KARŞILIĞINDA ERMENİSTAN SAFLARINDA SAVAŞTILAR

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'da PKK'lı teröristleri en ön safta kullandığını söylemişti. Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda esir alınan Ermenistan askeri Albert Mikaelyan da PKK'lı teröristlerin Dağlık Karabağ'da Ermenistan saflarında savaştığını itiraf etmiş, bu teröristlerin 1000 dolar maaş aldıklarını açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.