Hava Durumu

Simpsonlar, Baltimore köprüsünün çökeceğini de mi buldu?

Trajik olayların ardından sosyal medya komplo teorilerinin ateşleşmesine hepimiz alışkınız. Francis Scott Key Köprüsü'nün çöküşü de yeni bir The Simpsons (Simpsonlar) kehanetini gündeme getirdi. Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia edince ortalık bir anda karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 09:05
Kaynak: MyNet
Simpsonlar, Baltimore köprüsünün çökeceğini de mi buldu?

Yıllardır Simpsonlar, bölümlerinde belirli önemli olayları 'tahmin etmesi' ile tanınıyordu. Bu olaylar arasında Donald Trump'ın başkanlığı, akıllı saatlerin icadı ve Disney'in Fox'u satın alması yer alıyor. Sosyal medyadaki pek çok kullanıcı dünyanın konuştuğu olayların sonrasında Simpsonslar'ın bölümlerini geriye doğru tarayarak bir iz aramaya başladı. Baltimore köprüsünün çöküşünü de listeye eklemek isteyen kullanıcılar kehanet söylentilerini bir adam öteye taşıdı.

ABD'nin doğusundaki Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü, büyük bir geminin çarpması sonucu yıkıldı.

Olay, Simpsonlar'ın Hank Scorpio'nun bir Kıyamet cihazı yarattığı ve bir köprüyü havaya uçurarak yeteneklerini hükümete gösterdiği 1996'daki bir bölümüne benzetildi. Birçoğu bölümdeki köprünün Francis Scott Key Köprüsü olduğunu iddia etti, ancak aslında New York City'deki Queensboro Köprüsü. Bu yüzden bu kez tahminin kesin olarak tuttuğu kabul edilmedi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.