Hava Durumu

Asgari Ücret Komisyonu çarşamba günü toplanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen Kabine toplantısının ardından milyonların gözü Erdoğan'ın açıklamalarına çevrilmişti. Erdoğan asgari ücret ile ilgili önemli mesajlar vermişti. Beklenen haber geldi. Asgari Ücret Komisyonu toplantısının tarihi belli oldu. İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2022 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2022 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asgari Ücret Komisyonu çarşamba günü toplanacak!

Milyonlarca işçinin merakla beklediği asgari ücrette beklenen müjdeyi Erdoğan verdi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin katılımıyla 29 Haziran Çarşamba günü toplanacak.

BAKAN BİLGİN TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, komisyonu çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplantıya çağırdı.

ERDOĞAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asgari ücreti artırarak, işverenlerin de omuzlarındaki yükü kaldırarak adil bir yükseliş yapmıştık. Bunun için Çalışma Bakanlığımızdan işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Böylece yapılan artışın istihdam herhangi olumsuz bir etkiye yol açmasına izin verilmeyecektir. İnşallah kısa bir sürede müjde vereceğiz. Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun, hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığı altında ezilmesine müsaade etmemektir. Detaylarını açıklayacağımız bu çalışmanın emeklilerimize ve çalışanlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.