Hava Durumu

Bakan Nebati'den konut fiyatları açıklaması: 65 bin kişiyi tespit ettik...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Birlikten Berekete' enflasyon paketi kapsamında konut sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı. Bakan Nebati, 65 bin kişinin kredi kampanyası sonrası fiyatları fahiş şekilde artırdığını saptadıklarını da bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Nebati'den konut fiyatları açıklaması: 65 bin kişiyi tespit ettik...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi. Konut kampanyasının ele alındığı toplantıda, fahiş fiyat artışları da gündeme geldi. Bakan Nebati toplantıdan ilk mesajı paylaştı. Nebati, vatandaşların rahatlaması için adımların atılmasını görüştüklerini söyledi. Nebati, yaptığı bir diğer açıklamada ise kredi kampanyası sonrası 65 bin kişinin fiyatları fahiş şekilde artırdığını tespit ettiklerini bildirdi.

BAKAN NEBATİ KONUT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadele Birlikten Berekete" Programı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde konut sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

KONUT FIRSATÇILARINA NET UYARI

"Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik" ifadelerini kullanan Nebati şunları dile getirdi:

"Bu kapsamda, konut sektörüne yönelik açıkladığımız destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor, fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz."

Bakan Nebati, sektör temsilcilerine enflasyonla mücadeleye verdikleri destekten ötürü teşekkür ederken şunları paylaştı:

"Yılmadan, geri adım atmadan ve her daim kararlı bir şekilde hareket ederek mücadelemizi sürdürecek, tüm sorunları birlikte aşacağız."

TEMİZLİK SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ İLE DE BULUŞACAK

Bakan Nebati daha sonra temizlik sektörü temsilcileriyle de bir araya gelecek. Nebati geçen hafta da, gıda sektörü temsilcileri ile bir araya gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.