Hava Durumu

Bengü trafik kazası geçirdi

Sanatçı Bengü Erden'in de içinde bulunduğu minibüs, Sancaktepe'de bariyerlere çarptı, Bengü'nün koruması hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2012 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2012 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Bengü trafik kazası geçirdi
Ankara'daki programının ardından İstanbul'a dönmekte olan, Bengü Erden (33) ile koruması Ümit Özer'in içinde bulunduğu, Salih Yağlıcı idaresindeki minibüs, TEM Otoyolu Çamlıca gişelere yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı.

Kazada, Ümit Özer olay yerinde hayatını kaybetti. Şarkıcı Bengü Erden ile şoförü de yaralı olarak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Şarkıcı, buradaki ilk tedavisinin ardından Maslak'taki Acıbadem hastanesine sevk edildi.

Özer'in cesedi de olay yerindeki incelemelerin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


Bengü Erden operasyon geçirdi

Sancaktepe'de geçirdiği trafik kazasında burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde kesiler oluşan sanatçı Bengü Erden'in operasyon geçirdiği bildirildi.

Bengü Erden'in basın danışması Özgür Aras tarafından yapılan açıklamada, şarkıcının sevk edildiği Acıbadem Maslak Hastanesi'nde estetik, plastik ve rekonstruktif cerrahi uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar tarafından ameliyata alındığı belirtildi.

Operasyonun yaklaşık 1,5 saat sürdüğü ifade edilen açıklamada, ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Yazar'ın, Bengü'nün hastaneye geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde ise kaza nedeniyle oluşmuş kesiler bulunduğunu, genel anestezi altında gerçekleştirdikleri operasyonda öncelikle burundaki kırıklığa müdahale edildiğini, ardından ise yüzünde ve vücudundaki yaraların temizlenerek kesilerin onarıldığını kaydettiği bilgilerine yer verildi.

Bengü'nün tedavisinin birkaç gün daha devam edeceği belirtildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.