Hava Durumu

Biri karnından bıçaklandı şarkı söyledi, biri kafasından bıçaklandı umursamadı

Samsun'da gençler arasında çıkan kavgada 1 kişinin kafasına bıçak saplandı, biri karnından bıçaklandı. Kavganın ardından çekilen görüntülerde kafasına bıçak saplanan E. A.'nın ayakta durmakta zorlandığı ve etrafa küfürler yağdırdığı görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biri karnından bıçaklandı şarkı söyledi, biri kafasından bıçaklandı umursamadı

Samsun'un Karadeniz Mahallesi Muradiye Sokak üzerinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma, daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada sol baldırından bıçaklanan B.K.(17) ve karnından bıçaklanan S.K.(17), Gazi Devlet Hastanesi'ne, başından bıçak saplanan E.A. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARALIYKEN ŞARKI SÖYLEDİ

Olayın ardından hastanede ilk tedavisi yapılan S.K.'nin, sedye üzerinde yaralı vaziyetteyken şarkı söylemesi dikkat çekti.

S.K., kendisini bıçaklayanları tanımadığını dile getirdi.

"HAYAT SİNEMAMIZI AĞLATTILAR"

S.K. ile birlikte hastaneye gelen arkadaşı ise olayı, "Biz araya kaynadık. Arkadaşım öndeydi. Onu bıçakladılar. Sanırım başkasına vuracaktı, arkadaşıma vurdu. Hayat sinemamızı ağlattılar." sözleriyle anlattı.

"KAVGAYI AYIRIRKEN OLAY MEYDANA GELDİ"

Kavgada sol baldırından bıçaklanan B. K., "Kavgayı ayırırken olay meydana geldi. Kavga edenleri tanımıyorduk. İnsanlık namına otururken bıçakladılar. Arkadaşım da kavgada yaralandı. O da karnından bıçaklandı. Onun durumu da iyi." dedi.

BIÇAĞI UZAKTAN FIRLATMIŞ

Olay yerinden geçen bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde kafasına bıçak saplanan E. A.'nın ayakta durmakta zorlandığı ve etrafa küfürler yağdırdığı görüldü. Bir başka güvenlik kamerası görüntüsünde ise kavgada yaralanan diğer gençlerin taksiye binerek hastaneye gittikleri görülüyor.

Öte yandan başına bıçak saplanan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden E.A.'nın kafasına ekmek bıçağının uzak bir mesafeden fırlatıldığı, bıçağı fırlatan kişinin olayın ardından kaçarak uzaklaştığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.