Hava Durumu

CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

Hatay'da seçim sonrası tartışmalar bitmek bilmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) son olarak CHP'nin itirazını reddetmişti. Ancak CHP lideri Özgür Özel, "Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur" diyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

CHP, Lütfü Savaş ile seçime girdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde kaybetse de 'ölü seçmen' iddiasıyla YSK'ya itiraz dilekçesi vermişti. YSK'nın merakla beklenen kararı dün geldi, mazbatanın AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk'te kalmasına karar verildi.

"BAŞKA İHTİMAL YOK"

Bugün memleketi Manisa'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgür Özel'e Hatay konusundaki son durum da soruldu. Özgür Özel net ifadeler kullanarak "Seçimlerin iptali dışında bir ihtimal yok" vurgusuyla dikkat çekti.

"BAŞVURUYU BİZZAT YAPACAĞIM"

Özel'in yanıtı şöyle oldu:

"Hatay'da tek bir oyun takipçisiyiz. Tam kanunsuzluk başvurusu hazırlanıyor, başvuruyu Ölmüş seçmenin oy kullanması tam kanunsuzluktur. Bütün bunlarla ilgili dosyamızı bayramı takip eden günlerde başvuruyu bizzat ben yapacağım. Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur. Öngörülen tarihte yeniden yapılacaktır."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.