Hava Durumu

Fantezi olsun diye sevişme görüntülerini çekip...

Ayrıldığı eşinin babasını içinde kılları olan bir mektupla tehdit eden eski damat, 2 yıl 6 ay hapse mahkum oldu

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fantezi olsun diye sevişme görüntülerini çekip...
İzmir'de eski damadı Nafiz Akgün'ün kendisine içinde kılları olan mektup gönderip tehdit ettiğini öne süren kayınpeder Fatih Ağca açtığı davayı kazandı. Damat Akgün, kılla tehdit ettiği gerekçesiyle 2 yıl 6 ay hapse mahkum oldu. 
 
2005 yılında "Popstar" yarışması için İstanbul'a giden Burcu Ağca, burada tanıştığı Malatyalı emlakçı Nazif Akgün ile evlendi. İzmir'e yerleşme sözü veren Akgün, düğünden sonra memleketine döndü. Eşi ise uzun süre kocasının Malatya'daki işlerini toparlamasını bekledi. 
 
Yeni evli çift, bu süre içinde sevişme görüntülerini "fantezi olsun diye" kameraya çekti. Ardından Nazif Akgün, İzmir'e gelmekten vazgeçtiğini söyleyerek boşanma kararı aldı. Burcu Ağca, eşinin kendisinden boşanması için çektikleri görüntülerle şantaj yaptığını, ayrıca içerisinde kıl ve kurşun olan bir zarfı gönderip tehdit ettiğini iddia ederek savcılığa başvurdu. Şikayet üzerine İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada "Cinsel içerikli görüntülerle şantaj yapmak", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından yargılanan Akgün, 19 ay hapse mahkum edildi. 
 
Eski damat Nazif Akgün, iddiaya göde bir kıllı mektup da ayrıldığı eşinin babası Fatih Ağca'ya gönderdi. Kızına sahıp çıkmaması halinde görüntüleri internette yayacağını söylediği öne sürülen Akgün, mektubu postaya verdiği iddia edilen arkadaşı A.V. ile birlikte yine sanık oldu. İzmir Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan A.V., suçlamaları kabul etmedi. 
 
Eski damat Akgün ise postane kayıtlarından bu mektubu gönderenin kendisi olmadığının belli olacağını, eski eşinin kendisinden intikam almak için oyunoynadığını söyleyerek beraatini istedi. (yeniasır)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.