Hava Durumu

Güzel mankene eski sevgili dehşeti! Tecavüz edip...

Ukrayna'dan Türkiye'ye mankenlik yapmaya gelen Olena P. (22), mankenlik ajansı sahibi A.Ç.'den kendisini eve kilitledikten sonra darp ve tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. İfadesi alınan A.Ç. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzel mankene eski sevgili dehşeti! Tecavüz edip...

Ukrayna uyruklu Olena P., Asayiş Büro Amirliği'nde verdiği ifadesinde modellik yapmak için 6 ay önce Türkiye'ye geldiğini ve ikamet izni aldığını anlattı. İfadesinde mankenlik ajansı sahibi A.Ç. ile tanıştığını aralarında duygusal ilişki başladığını söyleyen Olena P. birlikte yaşamaya başladıklarını anlattı.

Olena P.'nin ifadesine şöyle devam etti: "3 gün önce ayrılmaya karar verdik. A.Ç. bunu kabul ederek 'Sen memleketine gidene kadar bu evde kal ben ayrılırım' dedi. Evden ayrıldı. Arkadaşım N. ile AVM'de oturuyorduk. Telefon geldi arayan A.Ç. 'Eve gel görüşelim' dedi. Ben de 14 Aralık 2017 gecesi saat 00.00'da eve gittim. Evde beni karşıladı Bir saat konuştuk.

Aramızda bir kavga yaşanmamasına rağmen birden bire kalkıp bir defa yüzüme yumruk attı. Kendisi alkollüydü. Bana vurduktan sonra aynı ajansta çalışan O.İ.'nin kendisine benim onu aldattığımı söylediğini söyledi. Suratıma yumruk daha attı. Burnumdan kan gelmeye başladı. Bunun için banyoya gidecektim. Beni engelledi. Biraz zaman geçince tekrardan darp etmeye başladı.

Bu yaşadıklarımız mutfaktan çıkıp tabanca ile geri geldi. Mutfak çekmecesinden de ekmek bıçağını aldı ve bana 'Söylediklerimi yapmazsan seni öldürürüm, benden korkuyor musun?' dedi. Ben de 'Hayır' diyince bıçağı boynuma dayadı.

Yine 'Korkuyor musun?' diye sordu. Ben de bir daha 'Hayır' demem üzerine tekrar beni darp etti. Kendi hayatını seviyorsan isteklerimi yapacaksın' diyerek tehdit etti"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.