Hava Durumu

Kurtulmuş: Adaların silahlandırılmasına sessiz kalmayacağız

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Meclis'te bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Amerika Birleşik Devletleri’de dahil olmak üzere güçlü olduğunu zannettiğimiz ekonomilerde bile resesyon riskinin ortaya çıktığı ve bu konuların konuşulmakta olduğunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kurtulmuş: Adaların silahlandırılmasına sessiz kalmayacağız

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Meclis'te bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu:

Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle: Son dönemde ikinci büyük gelişme Rusya ve Ukrayna savaşı. Dünya piyasalarında artışı körükleyen bu savaşın krizidir. Türkiye tahılların dünya piyasalarına çıkabilmesi için üzerine düşen görevi titizlikle yerine getirmektedir. Amerika Birleşik Devletleri’de dahil olmak üzere güçlü olduğunu zannettiğimiz ekonomilerde bile resesyon riskinin ortaya çıktığı ve bu konuların konuşulmakta olduğunu görüyoruz.

"YUNANİSTAN'DAKİ ADALARIN SİLAHLANDIRILMASINA SESSİZ KALMAYACAK"

Bir başka başarımız Adalar denizi üzerindeki haklarımızdır. Yunanistan'daki adaların silahlandırılmasına sessiz kalmayacağız.

Yunanistan'a da iki çift laf söylemek isterim. Vekil örgütlere ilaveten bazı ülkeler vekil ülkeleri öne sürüyor. Yunanistan'a biz komşu olarak sorunlarımızı barışçıl olarak sürdürmek isteriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.