Hava Durumu

Popstar yarışmacısına seks şantajı

Bir döneme damgasını vuran "Popstar Yarışmasıyla" ismini duyuran İzmirli Burcu Ağca, 2005'te yarışma elemelerinin yapıldığı otelin lobisinde tanıştığı Malatyalı emlakçı Nafiz Akgün ile evlendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2014 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2014 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Popstar yarışmacısına seks şantajı
İzmir'e dönen Burcu Ağca, Nafiz Akgün'ün internetteki arkadaşlarına kendisini eşi olarak değil de fahişe olarak tanıttığını öğrenince boşanma davası açtı. Ardından kocasının mahrem görüntülerle kendisine şantaj yaptığını, bir zarf içinde kendisine kıl ve iki mermi göndererek tehdit ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine Nafiz Akgün hakkında tehdit ve şantaj iddiasıyla dava açıldı. Adli Tıp, mektuptaki kılların Akgün'e ait olduğunu belirleyince, mahkeme ısrarla böyle bir mektup göndermediğini iddia eden Akgün'ü 19 ay hapis cezasına çarptırdı. Boşanma davası ise Akgün'ün eşine 5 bin TL manevi tazminat ve ayda bin TL nafaka ödenmesi kararıyla sonuçlandı. 
 
'YENİDEN YARGILANSIN' 
 

Bu sırada ceza davasını karara bağlayan İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Faruk Çalışkan'a, verdiği kararı eleştiren ve içinde kılla tırnak olan, tehdit ve hakaret içerikli bir mektup geldi. DNA incelemesinde tırnak ve kılların yine Nafiz Akgün'e ait olduğu belirlendi. Yeniden ifadesi alınan Akgün, bu mektubu da kendisinin göndermediğini söyledi. Mektubun Malatya'dan postaya verilmesini sağlayan İbrahim K., arkadaşı Burcu Ağca'nın mektubu arabada unuttuğunu ve kendisinden, üzerindeki adrese göndermesini istediğini, içinde ne olduğunu bilmediğini öne sürdü.
 
BU KEZ O GÖNDERMİŞ
 
Soruşturmayı tamamlayan savcı, kıl ve tırnakların sahibi Nafiz Akgün ile bunları gönderdiği tespit edilen Burcu Ağca'ya 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Nafiz Akgün'ü savunan avukatı, "Bu dava bittikten sonra ilk dava için de yeniden yargılama talebinde bulunacağız" dedi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.