Hava Durumu

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Katilleri biliyorum!

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, "Katilleri biliyorum ama somut delilim yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 22:36
Kaynak: Sözcü TV
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Katilleri biliyorum!

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, SÖZCÜ TV'den İpek Özbey'e verdiği özel röportajda "Kızım 'Anne sen de ölecek misin' diye sordu. Sinan'ı öldürenlerden her kötülüğü beklerim. Katilleri biliyorum ama somut delilim yok" dedi.

NE OLMUŞTU?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktıkları sırada silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda Sinan Ateş bacaklarına ve başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, Selman Bozkurt omzundan yara aldı. Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BURSA'DA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ

Cenazesi, Bursa'da toprağa verildi

Ateş'in Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi'ndeki babaevine getirilerek ailesi, yakınları ve komşularından helallik alındı.

Kalabalık bir grubun katılımıyla tekbir getirilerek dua edilmesi sonrasında cenaze, Ulu Cami'ye götürüldü.

Cenaze aracına konulan Ateş'in naaşı, yol boyunca yürüyen kalabalık grubun eşliğinde Emir Sultan Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

Kaynak: Sözcü TV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.