Hava Durumu

13 yaşındaki kız sınavda sancısı tutunca doğuma götürüldü!

Uganda'nın Mpigi şehrinde yaşayan 13 yaşındak ibir kız öğrenci matematik sınavında olduğu sırada doğum sancıları tuttu. Öğretmenin haber vermesi üzerine okula gelen sağlık ekipleri kızı en yakın hastaneye kaldırdı. Doğal yollarla bebeğini dünyaya getiren kız, bir saat sonra sınıfa geri dönüp sınavına devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
13 yaşındaki kız sınavda sancısı tutunca doğuma götürüldü!

Olayın meydana geldiği St Balikuddembe ilk okulunun müdürü Godfrey Ssemanda, sınav sırasında kızın doğum sancılarının tutması üzerine kızın öğretmene haber verdi. Öğretmenin okul yöneticilerine haber vermesi üzerine okula sağlık ekipleri çağrıldı.

Okulun yanında bulunan bir kliniğe kaldırılan kız, doğum yaptıktan bir saat sonra okula geri gelip sınava kaldığı yerden devam etti. Sınav bittikten sonra hastaneye bebeğinin yanına gitti.

Doğumu yapan hemşire Gorreti Nakachwa, annenin doğum esnasında hiç bir sıkıntı yaşamadığını, anne ve bebeğin de sağlık durumlarının yerinde olduğunu söyledi.

Kızın, geçen sene pandemi nedeniyle okulların kapalı olmasından dolayı kendi yaşlarında olan bir erkek tarafından kandırılıp ilişkiye girdiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.