Hava Durumu

15 yaşında çocuğu dövüp görüntüsünü alan zanlılar hakim karşısında!

İstanbul Kağıthane'de 15 yaşındaki çırak E.Y'yi darp edip görüntülerini çeken iki sanık hakim karşısına çıktı. Avukatları olmayan sanıkların savunmaları alınamazken, duruşmada konuşan mağdur E.Y, olay anında sanıkların zaman zaman sebepler bularak kendisini dövdüğünü söyleyerek, "Olay günü beni eliyle dövdü. Yere yatırıp tekme ve yumrukla vurdu. O sırada Samet elinde cep telefonu ile kameraya çekti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
15 yaşında çocuğu dövüp görüntüsünü alan zanlılar hakim karşısında!

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Yücel Bayır ile Samet Karadağ ve mağdur E.Y ve babası katıldı. Duruşmada ilk olarak konuşan mağdur E.Y, Samet Karadağ'ın babasına ait iş yerinde çırak olarak çalıştığını söyledi. Sanıklar Yücel Bayır ve Samet Karadağ'ın zaman zaman sebepler bulup kendisini dövdüğünü söyleyen E.Y, "Olay tarihinde çalışırken sanık Yücel beni çağırmış, gürültü nedeniyle duymadım. Gelip beni eliyle dövdü. Yere yatırıp tekme ve yumrukla vurdu. O sırada Samet elinde cep telefonu ile kameraya çekti. Bir yandan da güldü. Ancak Samet bana vurmadı" dedi.

"DEVAMLI AŞAĞILANMIŞ VE BASKI ALTINDA TUTULMUŞ"

Mağdurun ifadesinin ardından görüşü sorulan psikolog, mağdur E.Y ile duruşmadan önce görüştüğünü söyleyerek, "Sanıklar tarafından devamlı şekilde şiddet gördüğünü beyan etti. Devamlı aşağılanmış ve baskı altında tutulmuştur. Kendisi rahatlıkla ifade verebilmektedir. İfadesine itibar edilebilir" dedi. Sanıklar Samet Karadağ ve Yücel Bayır'ın avukatları olmadığı için duruşmada savunmaları alınmadı. Alınan beyanlarına ardından mahkeme duruşmayı tanıklar ve sanık avukatlarının hazır edilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.