Hava Durumu

2018 mutlu bitsin

Bursaspor bugün saat 16.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çalacağı maçta Timsah kazanarak yılı mutlu bitirmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2018 mutlu bitsin

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'da start alacak mücadelede hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Timsah sahasında oynayacağı ilk yarının son maçında rakibini yenerek 2018 yılını mutlu bitirmek istiyor. İki takım Süper Lig'de daha önce iki kez karşı karşıya geldi. Geçen sezon oynanan mücadelelerde Bursaspor evinde oynadığı karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalırken, deplasmanda ise 4-2'lik galibiyetle sahadan ayrılmıştı.

İKİ TAKIM DA FORMDA

Bursaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor'un oynayacağa karşılaşma öncesinde formda görüntüler dikkat çekiyor. Yeşil Beyazlılar Spor Toto Süper Lig'deki ilk galibiyetini 8. haftada almayı başardı. Timsah son 9 maçında ise yalnızca 2 kez kaybetti. Bu süreçte 4 kez üç puana ulaşan Bursaspor, iç sahadaki son 5 maçının da 3'ünü kazanmasını bildi. Oldukça iyi bir sezon geçiren Evkur Yeni Malatyaspor ise son 7 maçının yalnızca birini kaybetti. Kırmızı Beyazlılar bu süreçte 5 de galibiyet elde etti. Ligin ilk yarısının son haftasına ikinci basamakta giren Yeni Malatyaspor, Bursaspor'un 8 puan önünde yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.