Hava Durumu

2021 askerlik yerleri ne zaman belli olacak? 2021 Ağustos askerlik yerleri sorgulama

2021 Ağustos ayı askerlik yerleri açıklandı mı? Ağustos ayına sayılı günler kala gözler MSB'den gelecek açıklamada. Bugün açıklanması beklenen askerlik yerleri e-Devlet aracılığıyla öğrenilecek. Peki, askerlik yerleri açıklandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2021 askerlik yerleri ne zaman belli olacak? 2021 Ağustos askerlik yerleri sorgulama

2021 Ağustos celbi askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri nereden sorgulanır? MSB tarafından ilan edilecek askerlik yerleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ağustos 2021 sınıflandırma dönemi duyurusuna göre seçim ve sınıflandırma sonuçları 16 Temmuz 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden duyurulacak. Yedek subay/astsubay adaylığına ayrılmış yükümlülerden tabi oldukları celp ve sevk döneminde sınıf okulu ve eğitim merkezindeki eğitimin üçte birine katılmayanlar (daha önceki sınıflandırma dönemlerinde sınıflandırılanlar dahil) er statüsünde askere sevk edileceklerdir. (TSK nın ihtiyaç duyduğu sınıf ve meslekler hariç).

ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Bedelli askerlik ve askerlik celp tarihleri ve yerlerini öğrenmek isteyen er, adayları E-Devlet'e bireysel şifreleriyle girip Milli Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı bilgileri görüntüleyebilecek.

ASKERLİK YERLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.