Hava Durumu

46 gün sonra toplanıyorlar!

Bursaspor'da teknik heyet futbolculara üçüncü kez toplanma için tarih bildirdi. Yeşil Beyazlılar Bilim Kurulu'ndan farklı bir karar çıkmadığı takdirde 4 Mayıs Pazartesi günü Özlüce'de topbaşı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
46 gün sonra toplanıyorlar!

Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından Bursaspor'da futbolculara üçüncü kez çağrı yapıldı. Daha önce belirlenen toplanma tarihleri yaşanan belirsizlik ortamı nedeniyle iptal edilmiş, oyuncular bireysel antrenmanlarla kendilerine maçlar için hazır tutmaya çalışmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçların 12 Haziran'da oynanma ihtimalinin bulunduğunu açıklaması üzerine Yeşil Beyazlılar'da teknik heyet futbolculara yeni bir çağrı mesajı gönderdi. Buna göre futbolculara önceki gece gönderilen mesajda, "Toplanma tarihimiz 4 Mayıs Bursa. TFF ve Bilim Kurulu'nun mayıs ayının başındaki toplanmasına göre toplanma tarihinde güncelleme olabilir." ifadelerine yer verildi. Yeşil Beyazlılar'da 4 Mayıs tarihi şu an için hedef olarak belirlenirken, alternatif toplanma tarihinin 11 Mayıs olarak not edildiği kaydedildi. Yeşil Beyazlılar Özlüce'deki son idmanını 20 Mart Cuma günü gerçekleştirmiş, sonrasında zorunlu tatile çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.