Hava Durumu

6 yaşındaki kızın gözünden bezelye tanesi büyüklüğünde böcek çıktı

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan 6 yaşındaki küçük kız gece yarısı gözünün yandığını söyleyerek uykusundan uyandı. Annesinin kontrol ettiği küçük kızın gözünden büyük bir böcek çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
6 yaşındaki kızın gözünden bezelye tanesi büyüklüğünde böcek çıktı

ABD'nin Missouri eyaletinde "kabus" denilebilecek bir olay yaşandı. 6 yaşındaki küçük SibiKaia Monk 'un gözünden barbunya tanesi büyüklüğünde böcek çıkarıldı.

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan SibiKaia Monk, geçtiğimiz haftalarda bir gece yarısı gözünün yandığını söyleyerek uykusundan uyandı.

SibiKaia Monk'un annesi Kris ise kızının gözünü kontrol etti ve onu sakinleştirmeye çalıştı. Ancak detaylı baktığında küçük kızın gözünün içerinde bir böceğin olduğunu gördü.

Kris bunu fark ettiğinde nerdeyse panik atak geçiriyordu. Ebeveynleri ameliyat olması gerektiğini düşünükleri için SibiKaia'ı hastaneye götürdü.

Ancak hastaneye vardıklarında, SibiKaia gözünü kapadı ve açtığında ise böcek kendiliğinden düştü. Olayı gören hemşire ve doktor oldukça şaşırdı.

SibiKaia'nın annesi kris, hemşire ve doktorun bir anlık da olsa böceği ilk gördüklerinde titrediklerini söylüyor. Doktorlar, sedir kabuk böceği olduğu belirlenen böceğin küçük kızın göz kapağının altına yerleştiğini ve göz küresi boyunca süründüğünü, vücudun böceği doğal olarak reddetmesini ise 9 saat sürdüğünü belirtti.

Gözünden böcek çıkan SibiKaia ise bu durumu oldukça sakin karşıladı hatta böceğe bir isim bile verdi, Todd. Küçük kızın annesi Kris ise yaşadıkları bu ürpertici olayla ilgili olarak şunları söyledi; "Gerçekten tepki vermekten kaçınırdım, ama ve bu şey onun gözündeydi, canlı ve etrafında sürünüyordu. O gece aslında yumurtaların [SibiKia'nın] gözünün arkasından çıkmasıyla ilgili bir kabus görmüştüm. Neyseki SibiKaia'nın gözünde bir hasar yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.