Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman? 65 yaş üzeri sokağa çıkma izni bu hafta var mı?

Sokağa çıkma yasağı 65 yaş üzeri için devam ediyor. Corona virüsünde salgının yayılımını önlemek ve yaşlıları hastalığa karşı koruma amacıyla başlatılan 65 yaş sokağa çıkma yasağı hakkındaki son gelişmeler yakından takip ediliyor. Haftada bir gün uygulanan 65 yaş dışarı çıkma izninden son haberleri ve bu haftaki izin ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2020 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman? 65 yaş üzeri sokağa çıkma izni bu hafta var mı?

Tüm dünyada büyük krize yol açan corona virüsüne ülkemizde de tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda 65 yaş üzeri için sokağa çıkma kısıtlaması sürüyor. 65 yaş üzeri vatandaşlar da bu hafta sonu sokağa çıkma izni olacak mı sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 65 yaş üzeri sokağa çıkma izni hakkındaki bilgiler...

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ NE ZAMAN?

Henüz bu hafta için resmi bir açıklama yapılmadı ancak geçtiğimiz haftalardaki gibi yine Pazar günü sokağa çıkma iznini aynı şekilde devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

65 yaş üstünde bulunan vatandaşlar, 7 Haziran Pazar günü saat 14:00 ile 20:00 saatleri arasında, araba kullanmamak ve maske takmak şartı ile yürüme mesafesinde sokağa çıkabilmesi bekleniyor.

65 YAŞ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILACAK MI?

Bakan Koca, 65 yaş ve üstü ile 18 yaş altı olanlar için şu ifadeleri kullandı:

65 yaş üstü ve 18 yaş altı gençlerimizle ilgili ise, en çok fedakarlık gösterenler onlar oldu. Hala sokağa çıkma noktasında kısıtlı olan, büyüklerimizin haftada bir gün, gençlerimiz ise haftada iki gün şekilde uygulanıyor.

Bilim Kurulunda gündeme geldi. Daha çok büyüklerimizin sorunları nedeniyle bunun artırılmasının doğru olacağı şekilde bir yaklaşım var. Düzenleme önümüzdeki hafta gündeme gelmiş olur, bakanlar kurulunda da gündeme gelmiş, açıklanmış olur.

Bir düzenleme yapılması gündeme geldi, gelecek hafta netleşir. Büyüklerimizin ve gençlerimizin bu fedakarlığına son vermek, bizim, yani 53 milyon kişinin tedbirlere uymasıyla doğru orantılı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.