Hava Durumu

8 kadına tecavüz eden zanlı yakayı ele verdi

Tuzla’da iş arayan 8 kadına, iş bulma vaadiyle buluştuktan sonra ormana götürüp tecavüz ettiği öne sürülen 2 şüpheliden biri olan R.D. polis tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğünde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen R.D. adliyeye sevk edildi. Olayın diğer şüphelisi M.K. daha önce yakalanıp tutuklanmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2013 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2013 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
8 kadına tecavüz eden zanlı yakayı ele verdi

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne 30 Temmuz 2013 tarihinde müracaat eden A.S. adlı kadın temizlik işi için buluştuğu iki kişi tarafından ormanlık alana götürülerek tecavüz edildiğini söylemişti. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada aynı kişilerin iş vaadiyle 7 kadına daha tecavüz ettiklerini tespit etti. Kandırdıkları bir kadını Kocaeli’ne götürürken bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına takılan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Şüphelilerden 5 çocuk babası M.K. Tuzla’da evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Polislere izini kaybettiren diğer şüpheli R.D. ise  aranıyor.

Pendik Asayiş Büro Amirliğinin düzenlediği operasyonla sabah erken saatlerde bir arkadaşının evinde yakalanan R.D., Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen R.D. daha sonra adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü binası önünde gazetecilere “Ben kimseye tecavüz etmedim. Bu bir yalan. Öyle bir adama benziyor muyum ben.” diye bağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.