Hava Durumu

Adanur: Tahtayı açamazsak istifa ederiz

Kongrede başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler'le birlikte AS TV Markaj programında konuşan Emin Adanur Bursaspor'un transfer tahtasını açması için gereken tutarın 130 milyon lira düzeyinde olduğunu söyledi. Tahtayı açmaktan başka bir düşünceleri olmadığını söyleyen Adanur, "Tahtayı açamazsak istifa ederiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adanur: Tahtayı açamazsak istifa ederiz

Bursaspor'u yönetecek ikili ilk canlı yayınlarında Sönmez Medya'da konuştu, transfer tahtası konusunda camiaya net mesaj verdi.

GÖREV DAĞILIMI YAPMADIK

Bursaspor'da yapılan genel kurulda başkanlığa getirilen Hayrettin Gülgüler ve Emin Adanur AS TV Markaj programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sorularını yanıtladı. Emin Adanur yaptığı açıklamada.Transfer tahtasını açmanın birinci öncelikleri olduğunu söylerken, ihtiyaç duyulan rakamın 130 milyon liranın üstünde olduğunu söyledi. Tahtayı açamadıkları takdirde istifa edeceklerini dile getiren Adanur, "Bizim ilk görevimiz transfer tahtasını açmak olacak. Önce tahtayı açacağız. Daha sonra görev dağılımı yapacağız. Çünkü ne dedik, tahtayı açamazsak bizim burada durma lüksümüz yok. Biz istifa edeceğiz. İlk tespitimize göre 120-130 milyon lira arası gibi bir paraya ihtiyaç duyulacak. Belki biraz daha fazla da olabilir." diye konuştu.

ŞİRKETLEŞMEYE KARŞIYIM

Reklam ve pazarlama konusunda çıtayı yukarı taşıyacaklarını belirten Emin Adanur, "Toplamda stat isim hakkı, loca satışları ve forma sponsorluklarından 25 milyon lira gelir planımız var. Bursaspor hiç olmadığı kadar reklam konusunda doluluk yaşayacak. Forma konusunda Nike ve Puma ile görüşmemiz olacak. İkisi arasında karar vereceğiz. Ama ben Puma'nın olması taraftarıyım." dedi. Gündemdeki şirketleşme fikrine karşı çıkan Adanur, "Tüzük kongresi yapmayı planlıyoruz. Ama şirketleşmeye ben karşıyım. Eğer şirketleşeceksek de yüzde 51 söz hakkı dernekte kalmalı. Bence Bursaspor camiası şirketleşmemeli." şeklinde görüşün belirtti. Adanur programda sözlerini "Biz hiçbir Bursaspor taraftarının üyesinin başını asla yere indirmeyeceğiz." diyerek tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.