Hava Durumu

Adım adım Dörtlü Final'e!

Bursaspor, TBL play-off çeyrek finalinde Afyon Belediyespor deplasma-nında 10 sayı farkla kazanarak seride 2-1 öne geçti. Timsah, 4 Mayıs Perşembe günü de kazanması halinde adını Dörtlü Final'e yazdıracak.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adım adım Dörtlü Final'e!

Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediyespor'a konuk oldu. Rakibiyle sahasında oynadığı ilk maçı 76-61 kazanan, ikinci maçı ise 60-64 kaybeden Potanın Timsahları, Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'ndaki ilk randevudan istediğini alarak ayrıldı. Karşılaşmaya Dejan Borovnjak'ın basketleriyle etkili başlayan Yeşil Beyazlılar, Salih Uğraşan ve Şahin Ekmen'in sayılarıyla ilk çeyreği 11-20 önde kapattı. İkinci periyotta ev sahibi ekip Hadi ve Serkan ile sayılar bulsa da temsilcimiz, soyunma odasına 21-28 üstün girdi.

KRİTİK SINAV YARIN

Taraftarının desteğiyle üçüncü çeyreğe fırtına gibi başlayan Timsah, Şahin Ekmen ve Salih'in üçlükleri, Borovnjak, Erdem İlter ve Karlo Vragoviç'in basketleriyle 29. dakikada farkı 20 sayıya çıkardı: 30-50. Karşılaşmanın final periyoduna 31-50 önde başlayan Bursaspor, Ali Işık, Zupan ve Serkan'ın sayılarıyla farkı 8 sayıya kadar indiren Afyon karşısında Karlo Vragoviç'in kritik basketleriyle reaksiyon gösterdi ve maçı 57-67 kazanarak seride 2-1 öne geçti. Potanın Timsahları, yarın saat 19.00'da Afyon'da oynanacak maçı da kazanırsa Dörtlü Final'e yükselecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.