Hava Durumu

Adnan Örnek: Bu mücadele beni gelecek için umutlandırdı

Genç teknik adam, futbolcularını tebrik ederek, "Batalla ve John yoktu. Maç içinde de Emre ve Aziz Behich sakatlandı. Bu durum bizi çok etkiledi. Ancak sahada gördüğüm mücadele beni gelecek için umutlandırdı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Örnek: Bu mücadele beni gelecek için umutlandırdı

Beşiktaş maçı sonrası Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, futbolcuların performansından memnun kaldığını söyledi. Örnek, "Sakatlıklar bizi fazlasıyla üzdü. Batalla ve John sakatlandı. Kadroya alamadım. Sahaya sürdüğüm futbolcular iyi mücadele ettiler. Sonrasında Emre ve Aziz de sakatlanarak oyundan çıktı. Bu da ileride yapacağımız hamle ve aksiyonları daralttı. Ben yine de mücadeleden dolayı oldukça mutluyum. Oyuncuları tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Böyle performans ortaya koyarsak ve sakatlarımız da iyileşirse kalan üç haftada iyi bir duruma geliriz" dedi.

GEREĞİNİ YAPACAK, ATACAKSIN

Hakem Bülent Yıldırım'ın Querasma'ya kırmızı kart göstermemesiyle ilgili yöneltilen soruya şu cevabı verdi: "Pozisyon varsa gereğini yapacak ve atacaksın. 19. dakikada sıkıntılı bir pozisyon var. Bunları kaçırmamak lazım." Adnan Örnek ayrıca, son 1 haftada çok iyi çalıştıklarını belirterek, "Bursaspor kimliğinin oturması lazım. Sahada artık bir şey göstermemiz gerekiyordu. Bunu biraz olsun ortaya koyduk. Türkiye'nin en iyi kadrolarından bir tanesine karşı bu mücadeleyi göstermek beni umutlandırdı" ifadelerini kullandı.

İhtimal dahi vermiyorum

Batalla'nın yokluğunu hissettiklerini belirten Adnan Örnek, şunları söyledi: "Özellikle hücum anlamında en iyi futbolcumuzu bugün oynatamadık. Batalla takımın en etkili ismi. Ancak yerine oynayan Bilal ve Jorquera da onu aratmadı." Küme düşme gibi bir tehlike yaşacaklarına ihtimal dahi vermediğini dile getiren genç teknik adam, taraftarın kendilerini muhteşem desteklediğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.