Hava Durumu

AGUSTO FERNANDES

Fildişili oyuncudan beklenen yanıt gelmeyince rota yine Güney Amerika'ya çevrildi. Yeşil Beyazlılar orta sahaya Arjantin'den Agusto Fernandes'i getirmek için girişimlere başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2012 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2012 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AGUSTO FERNANDES

Kolo Toure için yürüttüğü transfer görüşmeleriyle bir anda tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Bursaspor Fil Dişili futbolcudan umduğunu bulamayınca rotayı bir başka yıldıza çevirdi. Yeşil Beyazlılar birçok oyuncuyu yakın takibe alırken Başkan İbrahim Yazıcı kısa süren Avusturya seyahatinde Agusto Fernandes ismini gündeme getirdi.


► AGUSTO FERNADES'TEN 2 MUHTEŞEM GOL ... TIKLA İZLE...



► AGUSTO FERNANDES'TEN SOL AYAKLA FÜZE... TIKLA İZLE...

 

FAYDALI OLUR

Türk futbolcuna Cangele, Batalla, Pinto gibi yıldızları kazandıran menajer Suzan'dan destek alan Başkan İbrahim Yazıcı'nın Toure transferinin çıkmaza girmesi üzerine Güney Amerika ekolünün takımda faydalı olduğu düşüncesiyle Agusto Fernandes'te karar kıldı. Teknik heyetten 'Faydalı olur' yanıtını alan Yazıcı hemen kolları sıvadı.
 

3 YILLIK TEKLİF
Arjantin Milli takımında da oynayan Agusto Fernandes son dönemdeki etkili futboluyla dikkat çekiyor. Orta sahanın merkezinde ve sağ kanatta oynayan Velez Sarsfieldlı kramponun kulübüyle Haziran 2013'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Fernandes'e Bursaspor 3 yıllık sözleşme teklif etti. Görüşmelerin olumlu sürdüğü ve önemli mesafe kat edildiği bildirildi.

 

Tangocu kimdir?
Asıl adı Agusto Mathias Fernandes olan başarıl krampon 10 Nisan 1986'da Arjantin'in Pergamino kentinde dünyaya geldi. Altyapı eğitimini Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate'de aldı. Profesyonel sözleşmeyi de bu kulüple imzalayan başarılı krampon, 2006-2009 yılları arasında 80 maçta 3 gol kaydetti. 2009-10 sezonunda Avrupa deneyimi için Fransa'nın Saint Etienne kulübüne transfer olan Fernandes, 11 maça çıktı ve fileleri 1 kez havalandırdı. 2010'dan bu yana Velez'de oynayan 26 yaşındaki futbolcu 58 maçta skora 11 gollük katkı sağladı. Arjantin Milli takımı formasını 2 kez giyen Mathias Fernandes'in 2008 ve 2011'da kazandığı iki Clasura şampiyonluğu ve bir de Libertodores Kupası yarı finali bulunuyor. Deneyimli futbolcunun transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 2 milyon 300 bin Euro.
  

Haber: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.