Hava Durumu

Airbnb korona için iptal politikasını değiştirdi!

Corona virüsü birçok alanda hayatımızı etkilemeye devam ediyor. Devlet kurumlarında ve okullarda verilen aranın ardından, ülkemizde de virüs ile ilgili önemli önlemler alındı. Global çapta da ülkelerle birlikte, şirketler de konuya oldukça hassas yaklaşıyor. Apple'ın Apple Card ertelemesinin ardından farklı şirketlerden de haberler gelmeye başladı. Az önce gelen habere göre de Airbnb corona virüsü için iptal politikasında değişikliğe gitti.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2020 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2020 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Airbnb korona için iptal politikasını değiştirdi!

Airbnb corona virüsü için iptal politikasını güncelledi!

Corona virüsü küresel çapta birçok farklı sektörü etkilemeye devam ediyor. Bu etkilenme sürecinde, birçok global şirket de sürece hassas yaklaşmaya çalışıyor. Airbnb de bu sürece hassas yaklaşan şirketler arasına girdi.

Virüs sebebiyle birçok uçuş iptal edildi, bazı ülkelere giriş ve çıkışlar yasaklandı. Bu yüzden de birçok kişi seyahat planları konusunda ertelemeye gitti. Global çapta da oldukça fazla kullanılan Airbnb, birçok konaklama iptali ile karşı karşıya kaldı. Birçok kullanıcının da bu durumdan dolayı ceza ödemek istememesi sebebiyle de şirket yeni politikasını duyurdu.

Airbnb üzerinden yaptığınız konaklama rezervasyonları için 14 Mart ve 14 Nisan tarihleri arasında, hiçbir ceza ödemeden iptal işlemi gerçekleştirebileceksiniz. Bu sürecin corona virüsü konusundaki gelişmelerle de uzatılma ihtimalinin bulunacağı da belirtildi.

Şirket yetkilileri, corona virüsü nedeniyle iptal edilen uçuşları ve yasaklanan giriş çıkışları oldukça normal karşıladıklarını ve kullanıcıları mağdur etmemek adına ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.