Hava Durumu

AK Parti Bursa Gençlik Kolları'nda görev değişimi

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na Süleyman Akyüz atandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2012 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2012 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Gençlik Kolları'nda görev değişimi

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nda resmi görev devir teslimi yapıldı. Bursa İl Gençlik Kolları olağan toplantısı Merinos'taki iftar yemeğinde gerçekleştirildi. İftar yemeğinin ardından, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç ve İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Torun'un devir teslim gerçekleştirildi. İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na 3 aydır vekâlet eden Süleyman Akyüz'e, göreve asaleten atandığına dair resmi yazı verildi. Yalçın, Ahmet Kılıç ve Cemalettin Torun, Bursa'nın gençlik siyaseti harekete yön veren AK Parti İl Gençlik Kolları'nın yeni başkanına görevinde başarı dilerken, İl Başkanı Sedat Yalçın, "Gençlere güvenimiz her zamankinden daha fazladır" dedi.

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları'nın geçmişteki başarısını önceki başkan Ahmet Kılıç'ı, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı'na göndermekle kanıtladığını anımsatan Yalçın, "Bu başarılı yapı şimdi Süleyman Akyüz'le devam edecek. Gençlere güvenimiz her zamankinden daha fazladır. Onlarla yürüteceğimiz projeler Bursa'nın geleceğine yön verecek nitelikte olacaktır. Süleyman Akyüz'ü yeni görevi için kutluyorum, başarılılar diliyorum" diye konuştu.

Akyüz de kendisine güvenen teşkilat büyüklerinin güvenine layık olacağını ve AK Gençlik'in Bursa'nın gelişimi ve gençlerin siyasette daha fazla yer almasını sağlamak adına ortaya yeni projeler koymayı sürdüreceğini söyledi.

Süleyman Akyüz, 1984'te Trabzon'da doğdu. Halen, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde okuyan Süleyman Akyüz, siyasete 2003'te AK Parti İl Gençlik Kollarında başladı. Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2007-2009 yılları arasında İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptı. Akyüz, ticaret ile uğraşmakta.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.