Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Salman'dan 14 mart Tıp Bayramı mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutladı. Yazılı bir açıklama yapan Başkan Salman, "Ülkemizin her köşesinde görev yapan değerli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2020 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2020 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa İl Başkanı Salman'dan 14 mart Tıp Bayramı mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, emekleri, fedakârlıkları ve "önce insan", "önce sağlık" diyerek mesai kavramı gözetmeden özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik etti. Canın emanet edildiği sağlık çalışanlarının yılın bir günü değil, her günü baş tacı edilse yeri olduğunu ifade eden Ayhan Salman, "Her meslek önemlidir ve hürmeti hak eder. Ama insanların huzurlu ve sağlıklı yaşaması için emek harcayan sağlık çalışanlarımızın yaptığı iş saygı ve hürmeti tam anlamıyla hak etmektedir" dedi.

İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışan, savaş alanlarında ve afet bölgelerinde canı pahasına görev yapan sağlık çalışanlarının her türlü özlük haklarının da korunması gerektiğini vurgulayan Ayhan Salman şunları söyledi:

"Bizler Dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir ecdadın evlatlarıyız. Bu anlayışla, iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana sağlık sistemimizin eksiklerini, yanlışlarını ve yetersizliklerini gidermek, milletimize sağlık alanında dünyaya örnek olacak hizmetler sunabilmek için canla başla çalışıyoruz.

Sağlık çalışanlarımızın tamamının özlük haklarını iyileştirilmesi konusunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Çalışma koşullarının ve ortamlarının iyileştirilmesi mesleklerini yerine getirirken güvenlik endişesi yaşamamaları ve bütün sorunlarının çözülebilmesi için mücadele ediyoruz. Sağlık alanındaki hizmetlerimizi, sağlık personelimizin memnuniyetini yükselterek, sahip oldukları hakları geliştirerek ve kesintisiz bir şekilde sürdürmeye kararlıyız."

Şiddetin mazereti olmaz

Ayhan Salman, sağlık çalışanlarına karşı şiddet uygulanmasını ise asla kabul etmediklerini kınadıklarını da söyledi. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulanmasına asla müsaade vurgulayan İl Başkanı Ayhan Salman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hiçbir acının ve hiçbir mazeretin sağlık çalışanlarına şiddeti haklı gösteremez. Bu yüce mesleğin temsilcilerine olan gönül borcumuzu ancak onlara güvenli bir çalışma ortamı sağlayarak, hak ettikleri saygıyı göstererek ve beklentilerini karşılayarak ödeyebiliriz.

Bu düşüncelerle başta yüce mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ahirete intikal etmiş sağlık çalışanlarımızı şükranla yâd ediyor, her birine yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimize ve insanlığa hizmetleri için tüm sağlık çalışanlarımız yürek dolusu teşekkür ediyoruz. Huzurlu, güvenli ve sağlıklı günler diliyoruz ve Tıp Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.