Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den bayram mesajı

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursalıların Ramazan Bayramı'nı kutlarken sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda da dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2020 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2020 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den bayram mesajı

HABER | Merve ÖZDEMİR

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Bursalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Ayrıca Bursa Hakimiyet'e vermiş olduğu bayram mesajında şu sözleri ifade etti. Vekil Esgin, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan, içinde bin aydan hayırlı Kadir gecesi saklı Ramazan-ı Şerifin sonuna geldik. Yüce Allah'ın, bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştırmış olmasının sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

BAYRAM HATIRLAMAKTIR, HATIRLANMAKTIR

Esgin, "Bayramlar, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlardır. Bu yıl, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle bu bayramı büyüklerimiz, komşularımız ve akrabalarımızla birlikte geçirememenin burukluğunu yaşıyoruz. Bayram hatırlamaktır, hatırlanmaktır. Bu bayramda sokağa çıkma yasağı kurallarına riayet ederek bayramı evimizde geçirelim. Büyüklerimizle, komşularımız ve akrabalarımızla olan bayramlaşmamızı telefon veya diğer iletişim araçlarıyla yapmaya gayret gösterelim" dedi.

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYENE DİKKAT

Esgin, Coronavirüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde vatandaşları bir kez daha maske sosyal mesafe hijyen konusunda uyararak bazı hatırlatmalarda bulundu . Vekil Esgin, " Türkiye olarak, tüm dünyayı sağlık, ekonomik ve sosyal hayat başta olmak üzere pek çok alanda ciddi şekilde etkileyen Koronavirüs salgınına karşı hamd olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğiyle etkin ve örnek bir mücadele sergiledik. Devlet ve Millet el ele vererek, devletimizin ve belediyelerimizin imkânlarıyla hiçbir vatandaşın mağduriyet yaşamaması, zorluğa, yokluğa, yoksulluğa düşmemesi için canla başla mücadele edildi. Milletimize, her zaman olduğu gibi, bu sıkıntılı günlerde de en güzel şekilde hizmet etmenin, hizmet götürmenin çabası içinde olduk. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek, Allah'ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. "ifadelerini kullandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, virusle mücadele kapsamında canla başla çalışan başta sağlık çalışanları olmak üzere sahada çalışan herkese teşekkürlerini iletirken "Salgın sürecinde özverili bir şekilde görev yapan sağlık çalışanları başta olmak üzere polisimize, askerimize, tüm kamu ve özel sektör personeline bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile başta çok kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, 7'den 70'e tüm hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, en kalbi sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. Hayırlı bayramlar dilerim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.