Hava Durumu

AK Parti Bursa'nın listesi tamam

AK Parti'nin merakla beklenen milletvekili aday listesi açıklandı. AK Parti Bursa'da 1. bölge 1.sırada Hakan Çavuşoğlu yer alırken, 2.bölge 1.sırada Efkan Ala aday gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa'nın listesi tamam

I HABER Burcu SEKMEN I

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerine gideceği A takımı belli oldu. 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan ve YSK'ya sunulan listede geçen dönem parlamentoda yer alan 11 AK Partili milletvekilinden, aralarında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'nın da bulunduğu 5 isim yeniden listede yer buldu. 6 milletvekili ise 24 Haziran'daki seçimlerde aday gösterilmedi.

20 kişilik milletvekili aday listesinin oldukça başarılı olacağına dikkat çeken AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman,"Erken seçim kararı ile hep birlikte yoğun ve hızlı bir gündemi yaşadık. Geçmiş dönemlerde 230'larda seyreden aday adaylığı başvurularını bu dönemde ise 303 adayla kapattık başvuru sürecimizi. Bu teveccühten dolayı tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz.Ortaya çıkan listemizin Bursa'nın tüm demografik yapısını kapsıyor olmasının mutluluğu içindeyiz" dedi.

24 MAYIS'TA ADAY TANITIMI
Aday listelerinin belirlenmesi ile birlikte seçim çalışmalarının da hız kazanacağını ifade eden Ayhan Salman, "24 Mayıs'ta Genel Merkezimizin Ankara'da düzenleyeceği aday tanıtım törenimiz olacak.
Bu törenle birlikte hem seçim stratejilerimizi hem de adaylarımızın kamuoyuna tanıtıldığı bir toplantıyı hep beraber göreceğiz. Akabinde biz de il başkanlığı olarak 27 Mayıs'ta geniş bir iftar programı ile adaylarımızı teşkilatımıza tanıtacağız. 28 Mayıs itibariyle de seçim koordinasyon merkezimizin oluşturduğu program çerçevesinde aktif bir şekilde sahada yer alacağız. Ramazan bayramını idrak ettikten sonra inşallah 24 Haziran'da bir bayram daha yaşayacağız" diye açıkladı.

AK PARTİ BURSA

1. Bölge
Hakan Çavuşoğlu
Mustafa Esgin
Refik Özen
Emine Yavuz Gözgeç
Ahmet Kılıç
Gülten Kapıcıoğlu
Sadettin Cangül
Arif Çelenk
Muhammed Erdoğan
Arif Bekir Dangaç

2.Bölge
Efkan Ala
Osman Mesten
Vildan Yılmaz Gürel
Zafer Işık
Muhammet Müfit Aydın
Atilla Ödünç
Ahmet Yelis
Selda Meriç
Burcu Yaran
İsmail Özkan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.