Hava Durumu

AK Parti mitinginde güldüren afiş

AK Parti Ankara İl Başkanlığının organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı Mitingi" için haızrlıklar sürüyor. Asılan pankartlar arasında İngilizce yazılan pankart ise mitingin önüne geçecek gibi görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2013 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2013 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti mitinginde güldüren afiş
AK Parti Ankara İl Başkanlığının organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı Mitingi" için sabahın erken saatlerinde başlayan hazırlıklar sürüyor.
 

AK Parti Ankara İl Başkanlığının organizasyonunu üstlendiği, "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen miting için Sincan Pazar yerinde sabahın erken saatlerinden itibaren hazırlıklar sürüyor.

Vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren mitingin yapılacağı Sincan Pazar yerini doldurmaya başladı.  

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara hitap edeceği platform kurulurken, platfomun arka fonunda "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganı yer aldı.

Alanın hakim noktasına büyük bir Türk bayragı, Atatürk ile Başbakan Erdoğan'ın posterleri yan yana asılırken, mitingi alanı da yoğun şeklide AK Parti bayraklarıyla süslendi. 

Alana bakan binalara asılan "Bırak Tencereyi Tavayı Gel Gör Ankara'daki Havayı", "The World İs Wathcing The Realities Now"," İnönü'yü Park Yapalım Adını Çarşı Koyalım", "Son Sözü Çapulcular değil Aziz Milletimiz Söyler", "Kur'an, Bayrak ve Vatan, İşte Adam Gibi Adam"  ve "Oy'un Büyük Türkiyem" afişleri dikkati çekti. 

Yerli ve yabancı basının büyük ilgili gösterdiği mitingde yaklaşık 200 gazeteci görev alıyor. 

Bu arada Ankara Emniyet Müdürlüğünün Sincan genelinde geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.  Alanda eğitimli köpekler eşliğinde bomba araması yapılırken, mitinge gelenlerin alana gireceği 3 yerde arama noktaları kuruldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.