Hava Durumu

Akşener'den 'sözde öğrenci' tepkisi!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bazı park, bahçelerde bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok, güya sözde öğrenci. Bunlar Gezi Parkı'nın bir başka versiyonu" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. Akşener, "Sayın Erdogan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akşener'den 'sözde öğrenci' tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Barınamıyoruz Hareketi' için 'sözde öğrenci' ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

Kabine sonrası yaptığı açıklamanın bir bölümünü paylaşan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz... Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?"

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, "Barınamıyoruz Hareketi'yle ilgili "Bazı park, bahçelerde bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok, güya sözde öğrenci. Bunlar Gezi Parkı'nın bir başka versiyonu" demişti.

Sayın @RTErdogan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz...

Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi? pic.twitter.com/RyGiHDCSiT

-- Meral Akşener (@meral_aksener) September 27, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.