Hava Durumu

Al Harun'u ver Alpaslan'ı

Göztepe'den Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, bu transferi takas yöntemiyle bitirmek için harekete geçti. Sarı-lacivertli yönetim, kaleci arayışlarını sürdüren Göztepe'ye, "Size Harun'u verelim bize Alpaslan'ı verin" teklifini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Al Harun'u ver Alpaslan'ı

Fenerbahçe'den Göztepe'ye takas önerisi... Sarı-Lacivertliler kaleci arayışlarını sürdüren Göztepe'ye ilginç bir teklifte bulundu... Takvim'in haberine göre; bir süredir İzmir kulübünden Alpaslan Öztürk'le ilgilenen Fenerbahçe Yönetimi'nin Göztepe'ye, "Biz size Harun Tekin'i verelim, siz de bize Alpaslan Öztürk'ü verin" diye bir takas teklifinde bulundu. İzmir temsilcisi bu teklifi düşünmek için Fenerbahçe'den süre istedi.

CEVAP BEKLENİYOR

Yeni sezonda Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un da Harun'u takımda düşünmemesi üzerine bu transferi bitirmek isteyen Sarı-Lacivertliler gelecek cevaba odaklandı. Bu transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

ALPASLAN İÇİN GÖZLER GÖZTEPE'DE

Fenerbahçe Alpaslan'dan gelecek olan cevaba odaklandı. Teknik Direktör Erol Bulut'un Alpaslan'ın transferine onay verdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.