Hava Durumu

Albayrak çifti koronavirüse yakalandı!

Koronavirüs tedavisi gören Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak'ın da virüse yakalandığı tespit edildi. Çift, özel bir hastanede karantina altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Albayrak çifti koronavirüse yakalandı!

Galatasaray'ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, geçen hafta koronavirüs şüphesiyle Yeşilköy'deki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. İlk testi negatif, sonraki pozitif çıkan Albayrak'ın eşi Şükran Hanım'ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Karantinaya alınan çiftin tedavisi sürüyor.

Bu arada 15 Mart'ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak'ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildiği, hiç kimsede virüs tespit edilmediği gelen duyumlar arasında.

Hastaneye yattılar

İşadamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan'a koronovirüs teşhisi kondu. Çift, dün Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Numan Ceyhan ve eşinin gittikleri spor salonundan virüs kaptığından şüpheleniliyor. Numan Ceyhan, "Yakın çevremize duyurduk ama lütfen başkalarına bulaştırmadan son 15 günde temas ettiğimiz herkes test yaptırsın, önlem alsın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.