Hava Durumu

Aldığı elbiseyi kızına veremedi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde boşanma davası açan eşi ile kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar eden Savaş Özer’in, cinayetleri işlemeden önce kızına elbise aldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aldığı elbiseyi kızına veremedi
İnşaat işçiliği yapan Savaş Ö.(30), dün öğle saatlerinde Sırabademler Mahallesi 143. Sokak'ta yürüyen kayınvalidesi Nazmiye C. (48) ile eşi Büşra Ö.'i tabancayla vurup kendi kafasına bir el ateş ederek canına kıydı. Savaş Özer ve Nazmiye Cece olay yerinde hayatını kaybederken, Büşra Ö. ise hastanede öldü. Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan Bursa Büyükşehir Belediyesi gasilhanesine götürülen cenazeler, daha sonra toprağa verilmek üzere Karacabey’e götürüldü.

Savaş Özer’in amcası Cabbar Ö., yeğeninin 2 aydır kızını göremediğini belirterek, "Dün pazara gitmiş ve kızına elbise almış. Daha sonra eve giderken eşi ve kayınvalidesini görmüş. Pazardan aldığı elbiseyi kızına vermek istediğini söylemiş, yine kızını göstermemişler. Savaş, çocuğunu görüp elbisesini vermek için yalvarmış. Kızını çok severdi. Kaynanası üzerine yürümüş. O da elini kana bulamış. Savaş’a olur olmaz iftiralar attılar, polise şikayet ettiler.

Eşi Büşra ile sürekli görüşüyorduk, barışma taraftarıydı ama annesinden çekiniyordu. Kayınvalidesi barışmalarını istemiyordu. Dün de son olarak aldığı elbiseyi kızına vermek isteyen Savaş ret cevabı alınca olanlar olmuş” iddialarında bulundu.

Savaş Ö.'in cenazesi, bugün Karacabey Emir Sultan Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.