Hava Durumu

Ali Akman'a Lille kancası

Bursaspor'un 18 yaşındaki golcüsü Ali için yeni bir iddia geldi. Kadrosunda 4 Türk oyuncusu bulunan Ligue 1 ekiplerinden Lille genç futbolcuyu devre arasında almak için 2 milyon Euro + %15 kârdan pay teklif ettiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2020 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2020 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Akman'a Lille kancası

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Türk futbolculara yatırım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sahibi değişen Lille, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'nın ardından bir Türk yıldızı daha kadrosuna katıyor. Yaygın med-yada yapılan bir habere göre Lille, Ali Akman için Bursaspor'a teklifini iletti. Lille, 2 milyon Euro + %15 kârdan pay teklif etti. Haberde ayrıca geçtiğimiz günlerde Salzburg'un da Ali Akman'a teklif ettiği iddia edilmişti fakat Avusturya ekibinin Ali Akman için herhangi bir teklifte bulunmadığı ortaya çıktı.

Genç golcü Ali Akman'ın adı daha önce de Lille ile anılmış fakat transfere ilişkin süreç tıkanmıştı. Ali Akman, TFF 1. Lig'de gollerine devam ederken Fransız ekibi bu kez işi sıkı tuttu. Bursaspor'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ali Akman'ın kulübüyle henüz sözleşme yenilememiş olması da transfer iddialarını güçlendiriyor. Ali Akman, Ocak ayından itibaren istediği kulübe imza atabilecek. Bunu fırsat olarak gören Lille, Ali Akman'ı devre arasında 2 milyon Euro artık sonraki satıştan pay vererek kadrosuna katmak için Bursaspor'un kapısını çalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.